TECHNOLÓGIA

- VERTIKAL -

GYÁRTÁS

A vevői igények teljeskörű megoldása
A termékfejlesztéstől a sorozatgyártásáig.

A VERTIKAL Group több mint 60 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkezik a műanyagipari termékek területén. Az alkatrész és szerszám tervezéstől a szerszámozáson át a dekorált és szerelt késztermék gyártásig képesek vagyunk lefedni tudással és szakértelemmel a teljes előállítási folyamatot. Az általunk készített termék minősége eleget tesz a legszigorúbb megrendelői elvárásoknak is, példaként említhető az élelmiszeripari tanúsítványunk, mely az iparágban jellemző legszigorúbb folyamat és végtermék ellenőrzést igényli.

Számunkra fontos, hogy a gyártáshoz felhasznált, megújuló forrásból származó energia hányadát évről évre növeljük és 2025-re elérjük az 50%-os arányt. Ezzel nem csak versenyképes áron állítunk elő készterméket megrendelőink számára, hanem termékeink előállítása során jelentős mértékben csökken a környezet terhelése is, amely kulcsfontosságú célkitűzésünk. Az alapanyag felhasználásunk során törekszünk az újrahasznosított anyagok arányának folyamatos növelésére, a vevői elvárások és műszaki lehetőségek szem előtt tartása mellett. 2023-tól saját forrásból származó és általunk előállított műanyag alapanyaggal rendelkezünk, mellyel a hazai piacon egyedülálló módon letesszük az alapjait a körforgásos gazdálkodásnak.

prémium
termékek gyártása

műanyag ipari
termék gyártása

kutatás
fejlesztés

Kábelkonfekcionálás

- VERTIKAL -

Építőipar

Az elhivatottság és tapasztalat erejét ötvözve, a határidők pontos betartásával, biztonságot jelentünk partnereink számára, legyen az új épület felépítése vagy meglévő felújítása. Az elmúlt XX év során több mint XX építőipari projekt megvalósítása fűződik hozzánk.

 

A VERTIKAL név biztos hátteret ad minden megbízónk számára, mivel elkötelezettek vagyunk a dinamikus és folyamatos fejlődés mellett. Minden munkánknál fontosnak tartottuk a magas szakmai színvonal megőrzését, a környezetünkért való tudatos felelősségvállalást.

 

ÉPÍTÉS

FELÚJÍTÁS

- VERTIKAL -

Kábelkonfekcionálás

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk