Deponálás

Számunkra a legfontosabb a biztonságos tárolással a környezetünk védelme

Korszerű, minden környezetvédelmi előírást maximálisan betartó hulladék lerakókat létesítünk és üzemeltetünk az ország több pontján.

 

Azon dolgozunk, hogy szakmailag és technikailag is teljes mértékben meg tudjunk felelni a hosszú távon egyre növekvő hulladékmennyiség korszerű és biztonságos deponálására vonatkozó követelményeknek, mindezt úgy, hogy a környezetünket 100%-ban megóvjuk.

BIZTONSÁGOS

Hulladékok biztonságos deponálással minimálisra csökkentjük a környezetei terhelést.

KORSZERŰ

Magas színvonalú hulladékgazdálkodási rendszerünkkel az elérhető legkorszerűbb technológiákkal deponáljuk a hulladékot. 

MEGÓVJUK

A deponálás legfontosabb célja, hogy megóvjuk környezetünket a hulladék tárolás és ártalmatlanítás során keletkező veszélyes környezeti hatásoktól.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

FELADATUNK,


hogy a legoptimálisabb környezettudatos megoldást 
biztosítsuk minden területen, mindenki számára.