Újrahasznosítás

Kevesebb hulladék, értéklánc a körforgásban.

Az újrahasznosítás célja, hogy csökkentsük a természetbe kerülő hulladék mennyiségét, hogy a lehető legkevesebbet kelljen felhasználni a természetes erőforrásokból az új termékek előállításához. 

 

2023-tól saját forrásból származó és általunk előállított műanyag alapanyaggal rendelkezünk, ezzel a hazai piacon egyedülálló módon tesszük le a körforgásos gazdálkodás alapjait. 

 

 

GYŰJTJÜK

Az újrahasznosítás alappillére a szakszerű gyűjtés, ezért cégcsoportunk számára kiemelten fontos a műanyagok gyűjtése.

ÚJRAHASZNOSÍTJUK

Magas színvonalú, hatékony hulladékgazdálkodási rendszerünkben az általunk gyűjtött műanyagokat saját üzemeltetésű professzionális műanyagipari termékek gyártáshoz használjuk.

ZÖLD ENERGIÁVAL

Az újrahasznosításnál fő szempontunk volt, hogy az újonnan előállított termékek gyártásához szükséges energiát nap energiából nyerjük.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk