Logisztika

Logisztikai tevékenységünkön belül két fő üzletágunk van, a szállítmányozás és a raktározás. Ezek szorosan kapcsolódnak egymáshoz és a működésünknek elválaszthatatlan részét képzik.

 

Szállítmányozás

A szállítmányozási üzletágunk tevékenysége tovább bontható a hulladék szállítás és az általunk gyártott termékek szállítása. Ezek az üzletágak ugyan tevékenységben elkülönülnek egymástól, azonban azonos szemlélettel dolgoznak. Minden esetben az a célunk, hogy a szállítmányozási tevékenység során minimálisra csökkentsük a környezeti terhelést. Folyamatosan korszerűsítjük a járműparkunkat, hogy meg tudjunk felelni a legmagasabb környezetvédelmi besorolásnak és ezzel a legkevesebb káros anyag kerüljön a levegőbe.

Raktározás

Magyarországon XXXXX m2 raktárt üzemeltetünk, ahol a saját gyártású termékeinket tároljuk. A raktáraink energia ellátását jelentős mértékben általunk üzemeltetett zöld energiával oldjuk meg. A folyamatainkat rendszeresen optimalizáljuk, hogy az ellátási láncainkban az elérhető legmagasabb hatékonysággal dolgozzunk.

Raktáraink

0

m2

0

m2

0

m2

0

m2

Raktározással kapcsolatos kérdéseiben szívesen segítünk: