Megújuló energia

A fenntartható fejlődés indikátora

Számunkra fontos, hogy a gyártáshoz felhasznált, megújuló forrásból származó energia (víz, szél, nap, geotermikus energia, biomassza, biogáz, megújuló kommunális hulladék) hányadát évről évre növeljük, és 2025-re elérjük az 50%-os arányt. 


Ezzel nem csupán versenyképes áron állítunk elő készterméket megrendelőink számára, hanem termékeink előállítása során jelentős mértékben csökken a környezet terhelése is, amely kulcsfontosságú célkitűzésünk.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Szakmai együttműködések kialakítása és fenntartása partnereinkkel.

HATÉKONYSÁG

Magas színvonalú, hatékony hulladékgazdálkodási rendszer megvalósítása vállalati
ügyfeleinkkel.

FEJLŐDÉS

A folyamatos fejlődés mellett az elérhető legmagasabb szolgáltatási szinten üzemeltetni a hulladékgyűjtést lakossági partnereinknél.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk