Vertikal hulladékgazdálkodás
Vertikal hulladékgazdálkodás
Vertikal hulladékgazdálkodás

A jövőt most alakítjuk:

már a VERTIKAL Group is része a körforgásnak!

A VERTIKAL Group 2023. július 1-jével a hulladékgazdálkodási koncessziós ellátás meghatározó szereplőjévé vált. A MOL Nyrt. feladatellátásra létrehozott leányvállalata, a MOHU több hazai régióban kötött a VERTIKAL Group-al szerződést a feladatellátásban történő részvételre. Magyarországon kezdetét vette a körforgásos gazdálkodás egy magasabb szintű gyakorlata.

Hulladékgazdálkodás

Hulladékgazdálkodás alatt a hulladékok kezeléséhez kapcsolódó összes tevékenység komplex rendszerét értjük. A hulladékgazdálkodási üzletág működése több fontos alappillérre támaszkodik.

Az elérhető legkorszerűbb

technológiával megfelelni
a mindenkori üzleti elvárásoknak.


A hulladékgazdálkodás területén gyakran változó jogszabályi környezet követése, aktuális előírások betartása mindenki számára fontos feladat. Cégünk szaktanácsadással segít a vállalatoktól a magánszemélyekig mindenkinek, hogy tisztább, zöldebb legyen a környezetünk.

Mi jól tudjuk, hogy mit tehetünk a zöldebb jövőnkért


A környezettudatos és a társadalomért felelős szemléletmód kialakítását folyamatosan szem előtt kell tartanunk és tartatnunk. Tudjuk, hogy ezt a képzést az életkori sajátosságok figyelembevételével mindenki számára elérhetővé kell tenni. Hulladékgazdálkodás felelőseként kiemelt figyelmet fordítunk világunk, környezetünk tisztántartásának, természeti értékeink megőrzésére.

Mindenki számára fontos a vállalati környezet


Célunk, hogy mindenkinek lehetőséget és teret adjunk a legjobb ötletei, megoldásai megvalósításában mindennapi munkája során. Úgy gondoljuk, nem a vállalatok mozdítják előre a világunkat, hanem azok az emberek, akik ott dolgoznak.

Befektetők számára

 

NAPRAKÉSZEN A GYORSAN VÁLTOZÓ KÖRNYEZETBEN IS.

Proaktívan kommunikálunk és hozzáférést biztosítunk a VERTIKAL Group pénzügyi kimutatásaihoz, működési adataihoz és befektetői prezentációihoz.