VÁKUUMFORMÁZÁS

2023 januárjától a VERTIKAL Group Nyrt-nél elindítottuk a műanyag alkatrészek vákuumformázással történő gyártását, mint önálló műanyagfeldolgozási technológiát.


Jelen pillanatban 2 db gyártógéppel rendelkezünk 1 db Comi Laborforma 1500 x 1000 x 700, 1 db Illig UA100G gép áll rendelkezésünkre. Ezekkel a gyártóeszközökkel maximálisan 1500 x 1000 mm-es, illetve 1000 x 500 mm-es lemezméretet tudunk feldolgozni 700 és 400 mm-es termék magasságig.

 

Gépparkunk hamarosan tovább bővül, melynek köszönhetően a legmodernebb és leghatékonyabb technológiával fogunk ebben a szegmensben rendelkezni, így a jelenlegi gyártási mérethatárunk is jelentősen kitolódik 2000 x 900 x 800 mm termékméretig. A jelenlegi gépparkkal feldolgozható alapanyag típusok a PS, PMMA, PP, ABS, PC, PVC.

 

Elsősorban háztartási gépek belső burkolatait gyártjuk a gépeken, melyek a legmagasabb esztétikai és élelmiszeripari követelményeknek is megfelelnek.

 

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Szakmai együttműködések kialakítása és fenntartása partnereinkkel.

HATÉKONYSÁG

Magas színvonalú, hatékony hulladékgazdálkodási rendszer megvalósítása vállalati
ügyfeleinkkel.

FEJLŐDÉS

A folyamatos fejlődés mellett az elérhető legmagasabb szolgáltatási szinten üzemeltetni a hulladékgyűjtést lakossági partnereinknél.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk