MŰANYAG
TERMÉKEK GYÁRTÁSA


Tevékenységek

 

 

A hazai műanyagipar meghatározó szereplői vagyunk. Közel 5000 m2 területen folyik a gyártás a korszerű berendezésekkel felszerelt üzemeinkben. A saját létesítményeinkkel és új gépparkkal meghatározó beszállítókká váltunk a hazai és multinacionális gyártó partnereknél. 


Modern fröccsöntési és flakonfúvási technológiával, illetve összeszereléssel komplex feladatokkal állunk vevőink szolgálatában a tervezéstől a kivitelezésig. A gyártást támogatva akkreditált laborral kísérjük végig a termelési folyamatokat. Telephelyeinken meglévő, 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkező üzemeket integráltunk egy vállalati struktúrába, szem előtt tartva a hatékonyan és gazdaságos működést, a vállalat versenyképességének fenntartása érdekében. A klasszikus gyártás mellett kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtani tudjuk partnereinknek, többek között tamponnyomás, színbeállítás- és bemérés, prégelés, csőhegesztés, kompaundálás.

 

A termékek megfelelőségének biztosításáról a többlépcsős ellenőrzési folyamatok gondoskodnak. A bevezetett ISO 9001, 22000 és HACCP szabvány garancia a vevőinknek a kiváló minőségű termékek előállítására.

Fröccsöntött háztartási gépalkatrészek

A fröccsöntés terén nagy szaktudással és folyamatos fejlesztésekkel magas darabszámban gyártunk háztartási gépalkatrészeket. Multinacionális gyártó partnereink stabil beszállítójaként a háztartás minden területén ott vagyunk. Anyagismeretünk és laborunk lehetővé teszi, hogy termékeink kifogástalan minőségben kerüljenek partnereinkhez. Nagy hangsúlyt fektetünk a hatékonyságra, így a robotizálás és a hulladék visszadolgozás kiemelt szerepet kap üzemeinkben. Üzemünk korszerű, új fröccsöntő gépekkel és kiegészítő berendezésekkel felszerelt.

Flakonfúvás

Az élelmiszeripari csomagoló anyagok gyártása meghatározó üzletágunk. Főként PET alapanyaggal dolgozunk, mely mára a leggyakoribb alapanyag a flakongyártásban.

Egyedülálló teljesítmény, precíziós gyártás

Kiegészítő szolgáltatások

Meghatározó erőforrással és tapasztalattal rendelkezünk ipari összeszerelésben is. Fejlesztéseinkből nem hagyjuk ki a szerelő egységeinket sem, a minél hatékonyabb termékösszeszerelés érdekében. Előnyünkre válik ezáltal az is, hogy így komplex szolgáltatással állhatunk partnereink rendelkezésére. Az üzemeinkben legyártott alkatrészek összeszerelési szolgáltatásunk már egy magasabb szintet képvisel a piacon.

 

Ezen túlmenően a fröccsalkatrészek különféle díszítése, tamponnyomatolása, prégelése is szolgáltatásaink közé tartozik, mely egyedivé teszi a terméket.

 

Termékeink hozzáadott értékét növeli még a jól felszerelt és szakemberek által működtetett laborunk is. Laboratóriumi körülmények között a fröccsöntéshez szorosan kapcsoldóva folyamatos minőségellenőrzés, színbemérés folyik. Az új termék bevezetése során teljes technológiát állítottak fel kollégáink.

 

Megrendelőink készséggel fordulhatnak hozzánk a kivitelezési munkálatokon kívül még új technológia bevezetés, műszaki tervezés esetén is. Országos szinten több gyártó fordult már hozzánk a technologizálás terén is.

Tamponnyomás
Prégelés
Színbemérés
Színbeállítás
Csőhegesztés
Kompaundálás

- Termékek-

Hulladékgyűjtő edényzet

2018-ban új, saját termékkel bővült termékpalettánk, 120 L -es hulladékgyűjtő edényzettel. A gyártott edények megfelelnek az EN 840-1, EN 840-5, EN 840-6, PAH, RAL GZ951, Directive 2000/14/EC, GS MARK szabványoknak, és CE minősítéssel rendelkeznek.
 

A termék több féle színben elérhető, mely a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás előírásainak megfelel.

Műanyag gyeprács

A műanyag gyeprács minőségi termék, mely sokféle képen felhasználható. Gyalogos és gépkocsi utak kiépítéséhez, rézsűhöz, valamint kerti dekoráció kialakítására, talaj kiegyenlítésére és fenttartására. Előnye a beton gyepráccsal szemben, hogy könnyű lerakni, nem égeti ki a füvet mint a beton (a beton elszívja a vizet a növénytől), bármikor felszedhető és újra lerakható.

Telepítése egyszerű, nem szükséges hozzá kertészeti végzettség, a műanyag gyeprácsok egymáshoz rögzíthetőek illetve toldhatóak.