Raktározás

Áruk gondos kezelése a gyártás után a kiszállításig.

A raktározási tevékenységünk rendkívül speciális és az áruk kezelési igényelnek a biztonsága, a hatékonyság és a költséghatékonyság fenntartása az elsődleges céljaink.


Székesfehérváron két raktárcsarnokkal rendelkezünk. A logisztikai szolgáltatás bővítése érdekében a raktározási kapacitást jelentősen megnöveltük, 2022 Q3 végére 8000 m2 raktárkapacitást helyeztünk üzembe Székesfehérváron az Alba Ipari Zónában.

A folyamat a termelési helyekről érkező áruk átvételével és annak meghatározásával kezdődik.  A minőség ellenőrzése után az árukat biztonságosan tároljuk a kijelölt területeken a méret- és súlykövetelményeknek, valamint az egyes terméktípusokhoz, például a veszélyes anyagokhoz kapcsolódó megfelelőségi előírásoknak megfelelően. 

 

A raktározási rendszerünk mindenkor pontos nyilvántartást vezet a készletszintekről, hogy a megrendeléseket gyorsan, pontosan teljesíteni tudjuk, amikor a vevők kérik. Ennek a folyamatnak a legfontosabb része annak biztosítása, hogy a megfelelő terméket hatékonyan, a biztonsági előírások betartása mellett tároljuk.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Szakmai együttműködések kialakítása és fenntartása partnereinkkel.

HATÉKONYSÁG

Magas színvonalú, hatékony hulladékgazdálkodási rendszer megvalósítása vállalati
ügyfeleinkkel.

FEJLŐDÉS

A folyamatos fejlődés mellett az elérhető legmagasabb szolgáltatási szinten üzemeltetni a hulladékgyűjtést lakossági partnereinknél.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk