Inert hulladékkezelés

Építési hulladék kezelése, újrahasznosítása

Tevékenységi körünkben az építőipari kivitelezési tevékenység során keletkező anyagok, hulladékok újrahasznosítását is végezzük. Az inert hulladékokkal és kitermelt anyagokkal kapcsolatos feladatainkat azok keletkezésétől, szállításán át, a legnagyobb arányú hasznosítás biztosításán keresztül a lerakásig ugyanolyan körültekintéssel végezzük, mint a bármely más környezetvédelmi feladatunkat. A célunk e téren is a legnagyobb arányú hasznosítás, az értéklánc megőrzése.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Szakmai együttműködések kialakítása és fenntartása partnereinkkel.

HATÉKONYSÁG

Magas színvonalú, hatékony hulladékgazdálkodási rendszer megvalósítása vállalati
ügyfeleinkkel.

FEJLŐDÉS

A folyamatos fejlődés mellett az elérhető legmagasabb szolgáltatási szinten üzemeltetni a hulladékgyűjtést lakossági partnereinknél.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk