- vertikal -

Történetünk

NAPJAINKBAN

A VERTIKAL Group napjainkban a környezetgazdálkodás és környezetvédelem meghatározó szereplője a hazai piacon. A „vertikálisan”, azaz egymásra épülő tevékenységeivel és üzleti szemléletével kiemelkedik a piaci szereplők közül. Nem csupán egy vállalatként van jelen a környezetgazdálkodási üzletágban, hanem annak iránymutatója, iránytűje is egyben. Az integrált üzleti gondolkodás szellemében, egymástól alapvetően eltérő jellegű tevékenységet kapcsol össze. A kutatás-fejlesztést az egyetemekkel való szoros együttműködés révén kombinálja a környezetgazdálkodással, melyhez szorosan integrálja a műanyag feldolgozási és gyártási tevékenységet. Ez utóbbihoz a környezetgazdálkodási tevékenység végtermékeként saját felhasználásra műanyag alapanyagot állít elő. Ennek a folyamatnak az eredménye olyan ipari és lakossági felhasználású prémium és háztartási műanyag alkatrészek, melyek szinte minden háztartásban megtalálhatók. Ezeknek a termékeknek egy része a felhasználási ciklusuk végén ismételten bekerül a környezetgazdálkodási, majd az alapanyag gyártási és feldolgozási körforgásba.

 

A VERTIKAL Group ezzel a szemlélettel és üzleti modellel a hazai piac első olyan szereplője, aki valóban képes letenni a körforgásos gazdálkodás alapjait és tevékenységét eszerint az elv szerint megvalósítani.

 

A VERTIKAL Group számára a környezetgazdálkodás és környezetvédelem nem csak egy üzleti tevékenység, hanem egy olyan modell, amely segítségével képes kifejezni a bolygónk, és a következő generációk iránt érzett és vállalt felelősségét. Úttörő és példamutató ezeken a területeken, a piac többi szereplője számára referenciaként szolgál. Az üzleti integritás jegyében tevékenységi körét folyamatosan bővíti új területekkel, melyek a körforgásos gazdálkodásba bekapcsolódva hozzájárulnak a VERTIKAL Group által megfogalmazott célok eléréséhez.

JÖVŐKÉPÜNK

A VERTIKAL Group célja az integrált üzleti szemlélet és tevékenység bővítése révén, illetve az üzleti és gazdálkodási folyamatok további integrációjával, szélesítésével a lehető legjelentősebb mértékben hozzájárulni környezetünk fenntarthatóságához. A VERTIKAL Group elkötelezett a legkorszerűbb technológiák és leginnovatívabb megoldások alkalmazása iránt, melyek segítségével a környezetgazdálkodási tevékenység ökológiai lábnyoma minimalizálható. A vállalat bővíti és mélyíti az egyetemekkel való együttműködését, korszerűsíti az eszközparkját és gyártás technológiáját, képezi munkavállalóit és szélesíti az együttműködő partnereik számát. A VERTIKAL Group vezetése hisz benne, hogy a célul kitűzött eredményekhez a partneri együttműködéseken, és tapasztalat, tudás, szakértelem együttes felhasználásán át vezet az út.

ÜZELETÁGAK VERTIKUMA 

 

KÖRNYEZETTUDATOS GAZDÁLKODÁSSAL

 

TECHNOLÓGIA

Környezetgazdálkodás

Logisztika

"Az emberiség jövője azon múlik, hogy képes lesz-e olyan technológiákat kialakítani és hatékonyan üzemeltetni, amelyek minimális környezeti lábnyomot hagynak ma, hogy legyen holnap. "

 

VERTIKAL GROUPA ZÖLDEBB

JÖVŐT ADJUK

MINDENKI SZÁMÁRA 


Családbarát intézkedések

Esélyegyenlőségi terv