Hulladékgazdálkodás

Megelőzés, hasznosítás, környezeti terhek minimalizálása.

Hulladékgazdálkodás alatt a hulladékok kezeléséhez kapcsolódó összes tevékenység komplex rendszerét értjük. A hulladékgazdálkodási üzletág működése több fontos alappillérre támaszkodik.

A VERTIKAL Group Nyrt-nél a hulladékgazdálkodás üzleti modellünk alapvető és integrált részét képezi. Megértjük, hogy a megfelelő hulladékgazdálkodás a környezeti fenntarthatóság kritikus eleme, és elkötelezettek vagyunk az átfogó megoldások biztosítása iránt, amelyek a hulladékgazdálkodási ciklus minden aspektusát érintik, a gyűjtéstől, az ártalmatlanításon és az újrahasznosításon át az újrafelhasználásig, a helyreállításig és az ártalmatlanításig. 

 

A hulladékgazdálkodásban életciklus alapú megközelítést alkalmazunk, amely a megelőzésre, a csökkentésre, az újrafelhasználásra, az újrahasznosításra és a biztonságos tárolásra összpontosít. Ez a megközelítés segít a környezeti hatás minimalizálásában, miközben a költséghatékony intézkedések, például a csökkentési, újrafelhasználási és újrahasznosítási módszerek révén maximalizáljuk a hatékonyságot. Ennek érdekében a VERTIKAL olyan bevált gyakorlatokat alkalmazó kezdeményezésekben vesz részt, mint a papírtermékek forráscsökkentési és újrafelhasználási programjai, az ügyfelekkel való konzultáció a hulladékminimalizálási technikákról a működésükhöz, a változó igényekre gyorsan reagáló rugalmas gyűjtési szolgáltatások bevezetése, fejlett technológiák alkalmazása az anyagok rendszereinken keresztül történő mozgásával kapcsolatos adatok nyomon követésére és elemzésére, stratégiák kidolgozása a felesleges csomagolás megszüntetésére vagy a kidobott anyagokból származó erőforrások visszanyerésére.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Szakmai együttműködések kialakítása és fenntartása partnereinkkel.

HATÉKONYSÁG

Magas színvonalú, hatékony hulladékgazdálkodási rendszer megvalósítása vállalati
ügyfeleinkkel.

FEJLŐDÉS

A folyamatos fejlődés mellett az elérhető legmagasabb szolgáltatási szinten üzemeltetni a hulladékgyűjtést lakossági partnereinknél.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

Hulladékgyűjtés

A közel három évtized alatt a Zrt. szakmai befektetőként – a helyi önkormányzatokkal szoros együttműködéssel – több, azonos tevékenységet ellátó cégben szerzett érdekeltséget, ezáltal kialakítva a VERTIKÁL cégcsoportot, mely napjainkban már egységes arculatával, országos szintű, komplex hulladékgazdálkodási rendszert működtet, ezáltal képes a települések igényeinek megfelelő ellátására kistérségekben és a nagyobb régiókban egyaránt.

 

Tevékenységünket a vevői megelégedettség és az állandó megbízható minőség figyelembevételével végezzük, így rendelkezünk az alábbi tanúsítványokkal

 

 

Hulladékkezelés

A VERTIKAL  fő tevékenységi köre térségi hulladékgazdálkodási közszolgáltatóként, a nem veszélyes hulladék gyűjtése mellett a hulladéklerakók, udvarok, átrakóállomások üzemeltetése. A Társaság a több évtizedes regionális szolgáltatási rendszer üzemeltetési tapasztalatai alapján olyan hulladékgazdálkodási rendszert működtet, amely képes a folyamatosan változó, egyre komolyabb és szigorúbb követelményeket támasztó környezetvédelmi jogszabályi előírásoknak maradéktalanul megfelelni.

Hulladékdeponálás

A települési vagy ipari szilárd hulladék lerakását a környezetvédelmi előírások és jogszabályoknak megfelelően a közegészségügyi szabályok betartásával végezzük. A hulladék elhelyezése minden esetben folyamatos monitoring és ellenőrzött körülmények között történik. A hulladék lerakóink üzemeltetésére és utógondozására is szigorú szabályok vonatkoznak.

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk