VERTIKAL

Kutatás-fejlesztés

Színtartósság, színhűség

Laborunkban előállított színező adalékokkal nem csak a színhűséget garantáljuk, hanem a legyártott termékek színének tartósságát is.

Termékhez
fejlesztve

A termék igénybevételéhez, használatához a laborunk által meghatározott alapanyagból gyártjuk a termékeket, így tartósabb, időtállóbb lesz a műanyag.

Szigorú
kontroll alatt

Laborunk nem csak a fejlesztést végzi hanem szigorú kontroll alá veszi a legyártott termékeket, így magasabb szintű a minőségbiztosításunk.

Együtt fejlődünk az alapanyagokkal

 

Cégünk 1960-ban történt megalapítása óta foglalkozik kutatás-fejlesztési tevékenységgel. Ez a terület mindig meghatározó eszköze volt fejlődésünknek. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk gyártott termékek strapabíróbbak, jobban tartják a színüket a laborunkban kifejlesztett adalékokkal.


Ez a terület mindig meghatározó eszköze volt fejlődésünknek. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk gyártott termékek strapabíróbbak, jobban tartják színüket a laborokban kifejlesztett adalékoknak köszönhetően. 

 

A kutatás-fejlesztés során megszerzett tudásanyag felhasználható az új termékek gyártásához, hogy jelentős javulást eredményezzen a már meglévő termékekben. A részlegünk magában foglalja a műanyagipari kutatáshoz szükséges komplex rendszerek összetevőinek létrehozását is .

 

A kutatások eredményeit és a cégben megtalálható innovatív műszaki tudást átültetjük a gyártásba, hogy megrendelőinknek tartósabb termékeket tudjunk gyártani.

 

Mesterkeverék

 

Mesterkeverék használatával növelhető a méretpontosság, a mechanikai szilárdság, a hőállóság, az elektrotechnikai jellemzők és sok más funkcionális tulajdonság, mint pl.: a kopásállóság, karbantartás, üzembiztonság, szívósság stb. Az általunk gyártott termékek megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak.

Ajánlatkérés

Kérjen cégünktől ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy küldje meg ajánlatkérést a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

+36
Keresés

    Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.