TECHNOLÓGIA

- VERTIKAL -

GYÁRTÁS

A vevői igények teljeskörű megoldása
A termékfejlesztéstől a sorozatgyártásáig.

A VERTIKAL Group több mint 60 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkezik a műanyagipari termékek területén. Az alkatrész és szerszám tervezéstől a szerszámozáson át a dekorált és szerelt késztermék gyártásig képesek vagyunk lefedni tudással és szakértelemmel a teljes előállítási folyamatot. Az általunk készített termék minősége eleget tesz a legszigorúbb megrendelői elvárásoknak is, példaként említhető az élelmiszeripari tanúsítványunk, mely az iparágban jellemző legszigorúbb folyamat és végtermék ellenőrzést igényli.

Számunkra fontos, hogy a gyártáshoz felhasznált, megújuló forrásból származó energia hányadát évről évre növeljük és 2025-re elérjük az 50%-os arányt. Ezzel nem csak versenyképes áron állítunk elő készterméket megrendelőink számára, hanem termékeink előállítása során jelentős mértékben csökken a környezet terhelése is, amely kulcsfontosságú célkitűzésünk. Az alapanyag felhasználásunk során törekszünk az újrahasznosított anyagok arányának folyamatos növelésére, a vevői elvárások és műszaki lehetőségek szem előtt tartása mellett. 2023-tól saját forrásból származó és általunk előállított műanyag alapanyaggal rendelkezünk, mellyel a hazai piacon egyedülálló módon letesszük az alapjait a körforgásos gazdálkodásnak.

PRÉMIUM TERMÉKEK
GYÁRTÁSA

MŰANYAGIPARI TERMÉKEK
GYÁRTÁSA

VÁKUUMFORMÁZÁS

KUTATÁS
FEJLESZTÉS

KÁBELKONFEKCIONÁLÁS

- VERTIKAL -

Építőipar

Cégünknél teljes körű generálkivitelezési szolgáltatásokra szakosodtunk. Magasan képzett és tanúsított szakemberekből álló csapatunk minden egyes projektünkben kifogástalan figyelmet fordít a részletekre. Küldetésünk, hogy ügyfeleink olyan minőségi eredményt kapjanak, amely megfelel az elvárásaiknak. Arra törekszünk, hogy szép, funkcionális és biztonságos épületeket hozzunk létre, amelyek kiállják az idő próbáját. 


A fenntarthatóságot minden általunk vállalt munkánál prioritásként kezeljük az anyagok felelősségteljes felhasználásával és a hosszú távú energiafelhasználás, valamint az egyéb környezeti hatások minimalizálására tervezett fejlett építési technikák alkalmazásával. Az építési módszerek és az ügyfélszolgálat terén egyaránt a kiválóság iránti elkötelezettségünkkel arra törekszünk, hogy az általunk épített létesítményekkel tartósan hozzájáruljunk környezetünk fejlődéséhez.

 

ÉPÍTÉS

FELÚJÍTÁS

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk