Kábelkonfekcionálás

vezetékkonfekcionálás, kábelkorbács gyártás, villamos egységek szerelése


Cégünk közel 30 éve végez kábelkonfekcionálási és elektromos szerelvény gyártási tevékenységet. A kábelkonfekcionálás során a vevői igényeknek megfelelően alakítjuk ki a kábelek hosszát, a kötegek összetételét, színsorrendjét és szereljük fel a szükséges csatlakozókat, elektromos kiegészítőket. Ezek a termékek elsősorban háztartási gépekbe és autóipari alkalmazásokba kerülnek beépítésre, mint kulcsalkatrészek. Vevőink jellemzően a saját területükön piacvezető nemzetközi gépgyártó cégek.


A kábelek feldolgozása elsősorban KOMAX gyártmányú, svájci precíziós gépekkel történik, a dolgozói állományunk jelentős része nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik. Ezen tényezők és a minőségorientált szemléletünk együttesen garantálja vevőink elégedettségét. Gépparkunk jelentős részét 2022-ben új eszközökre cseréltük.


Erősségünk, hogy akár kisszériás, akár nagy volumenű termékek előállítására is képesek vagyunk költséghatékony módon. Fontos számunkra a rugalmas vevői kiszolgálás, a jellemzően nagyon hosszú szállítási határidejű komponens beszerzés ellenére, vevőinket rövid határidőkkel szolgáljuk ki.

Az általunk alkalmazott technológiák a darabolás és krimpelés automata és félautomata módszerrel, pneumatikus préselés, szalag krimpelés, IDC típusú csatlakozók feldolgozása, forrasztás és ponthegesztés, gépi, illetve kézi kábelkötegelés és bandázsolás, illetve zsugorcső melegítés infravörös technológiával. Elektromos szerelvények gyártását a vevői igényeknek megfelelően ESD védett munkaterületen is tudjuk biztosítani.


EGYÜTTMŰKÖDÉS

Szakmai együttműködések kialakítása és fenntartása partnereinkkel.

HATÉKONYSÁG

Magas színvonalú, hatékony hulladékgazdálkodási rendszer megvalósítása vállalati
ügyfeleinkkel.

FEJLŐDÉS

A folyamatos fejlődés mellett az elérhető legmagasabb szolgáltatási szinten üzemeltetni a hulladékgyűjtést lakossági partnereinknél.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk