Szállítmányozás

Hulladékkezeléshez és gyártáshoz kapcsolódó szállítási tevékenység

A hulladékgazdálkodással kapcsolatos szállítási tevékenységek


A veszélyes hulladékok szállítása speciális kezelési és szállítási eljárásokat igényel a potenciális veszélyességük miatt. Ezeket az anyagokat útjuk során gondosan figyelemmel kell kísérni, és rendkívül óvatosan kell kezelni, hogy ne álljon fenn a szennyeződés vagy az emberi egészség veszélye. A veszélyes hulladékokkal kapcsolatos minden szállítási tevékenységnek meg kell felelnie a biztonságos kezelésükre, szállításukra és ártalmatlanításukra vonatkozó nemzeti előírásoknak. 


A nem veszélyes hulladékok szállítása általában egyszerűbb, mint a veszélyes anyagoké, mivel nem igényel speciális konténereket vagy ellenőrző berendezéseket. A nem veszélyes hulladékok szállításának leggyakoribb módja a hagyományos teherautók használata, amelyek az anyagot a kijelölt lerakóhelyre szállítják. 


A hatékony szállítás kulcsfontosságú az összes hulladéktípus hatékony kezelésében, és segít csökkenteni a rendeltetési helyükre való eljutásukhoz szükséges időt. Emellett a megfelelő logisztikai rendszerek bevezetése segíthet az útvonalak optimalizálásában és a hatékonyság általános növelésében a hulladékszállítási tevékenységek során.

A gyártott termékek szállítása és kiszállítása olyan alapvető szolgáltatás, amelyek biztosítják, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabban és költség hatékonyan kapják meg megrendeléseiket.

A vezető szállítmányozási szolgáltatókkal együttműködve megbízható, költség-hatékony szállítási megoldásokat kínálunk minden típusú áru számára. Szolgáltatásaink a szállítási igények teljes skáláját lefedik, az expressz kézbesítéstől az összetett import/export lebonyolításáig. Garantáljuk árujának biztonságos szállítását, a további nyugalom érdekében pedig nyomon követést biztosítunk. Kiterjedt hálózatunk és kialakult kapcsolataink révén versenyképes árakat tudunk kínálni a légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatásokhoz, lehetővé téve számunkra, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül kézbesítsük. Emellett tapasztalt vámügynökeink segítenek Önnek eligazodni az áruk behozatalának és kivitelének bonyolult körülményei között a világ minden táján. A nemzetközi kereskedelmi szabályozások és eljárások terén szerzett több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk megkönnyíteni a határokon átnyúló üzleti tevékenységet.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Szakmai együttműködések kialakítása és fenntartása partnereinkkel.

HATÉKONYSÁG

Magas színvonalú, hatékony hulladékgazdálkodási rendszer megvalósítása vállalati
ügyfeleinkkel.

FEJLŐDÉS

A folyamatos fejlődés mellett az elérhető legmagasabb szolgáltatási szinten üzemeltetni a hulladékgyűjtést lakossági partnereinknél.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

Lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk