Hulladékkezelés

Korszerű technikai és felkészült szakmai háttérrel

VERTIKAL Group elkötelezett a korszerű és magas színvonalú hulladékkezelési rendszerek üzemeltetése mellett. 

 

Élen járunk a technológiai fejlesztések terén, mivel több évtizedes hazai tapasztalatok erősítik a vállalatcsoportunkat és ezzel együtt a  leányvállalatainkat. Elkötelezettek vagyunk a környezettudatos és környezetbarát hulladékkezelési eljárások, biztonságos hulladéklerakók, valamint szolgáltatásaink mindennapos hatékony üzemeltetése mellett. 

MAGAS SZÍNVONALÚ

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező csapatunk megfelelő hátteret biztosít a magas színvonalú szakmai munka elvégzéséhez. 

KORSZERŰ

Mindig törekszünk, hogy a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk az üzletágainkban a  mindennapi munkák során.

BIZTONSÁGOS

A folyamatos fejlődés mellett az elérhető legbiztonságosabb, környezetbarát szolgáltatásokkal üzemeltetjük a korszerű hulladékok kezelését.

- VERTIKAL -

CÉLUNK,

hogy pozitív példát mutassunk mindenki számára és hozzájáruljunk egy élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

A VERTIKÁL hulladékgazdálkodási ökoszisztémájának célja az egyre korszerűbb hulladékgazdálkodási rendszerek kialakítása, valamint a környezetterhelés jelentős csökkentése azzal, hogy a lehető legkisebb mértékűre szorítsuk a képződő hulladék mennyiségét és annak környezeti ártalmait, veszélyességét.

Törekszünk arra, hogy a lehető legkevésbé környezetterhelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk a mindennapi munkánk során és mindezt a legzöldebb energia előállításával végezzük.

FELADATUNK,


hogy a legoptimálisabb környezettudatos megoldást 
biztosítsuk minden területen, mindenki számára.