A legnagyobb örömmel jelentjük be, hogy cégünk a VERTIKAL Group Nyrt. immár hivatalosan is Családbarát Munkahely lett!

Ezt a címet, olyan vállalatok kaphatják meg, akik támogatják a munka és magánélet egyensúlyát, és ezt az értékrendet általánossá kívánják tenni.  Cégünk az elmúlt évek során számos intézkedést hajtott végre, amelyeknek köszönhetően elnyertük ezt a minősítést. Mi hiszünk abban, hogy a megfelelő csapatmunka, a siker ott tud megvalósulni, ahol odafigyelnek a munka és a magánélet egyensúlyára, ahol a dolgozói jólét szem előtt tartása fontos érték és szempont a cég működésében és stratégiájában.

 

Bővítettük a foglalkoztatás módjának lehetőségeit, amelyek közé tartozik a részmunkaidős és a kötetlen időbeosztás, valamint az otthoni munkavégzés támogatása. Emellett nagyon fontosnak tartjuk a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását, vagy épp a iskolaszövetkezeti munkaviszony (diákmunka) lehetőségét. Ha költözésre kerül sor, igyekszünk áthelyezést biztosítani, amennyiben erre igény van.

 

A dolgozói juttatások és támogatások területén is sikerült új dolgokat bevezetnünk a cég életében, ilyen például az iskolakezdési támogatáslakhatás támogatása vagy akár egyéb anyagi támogatás is.

 

A szervezeti szolgáltatások területén is bővítettük az igénybevehető támogatásokat, ilyen például a munkavállalók és családjuk számára is elérhető telefonflotta kedvezmény kiterjesztése vagy épp a kisgyermekek fogadására is alkalmas munkahelyi környezet (pl. gyereksarok) kialakítása.

 

Dolgozói jólét programunk számos további területen kínál elérhető támogatást vagy szolgáltatást munkavállalóinknak úgy, mint családtámogatás, vállalati események, közösségépítés, vagy épp a fizikai és mentális egészség támogatása.

 

A Családbarát Munkahely cím elnyerése nem a cél, hanem az út, melyet meghatároztunk magunk számára!  Tudjuk, hogy jó úton járunk, és a jövőben is arra fogunk törekedni, hogy folyamatosan bővítsük a dolgozóink számára nyújtott juttatásokat és szolgáltatásokat, és elősegítsük a munka- és magánélet harmonikus kapcsolatát.