Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expón a VERTIKAL Group

Szeptemberben került megrendezésre a Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expó, amely Közép-Európa egyedülálló fenntarthatósági rendezvénye!


Ez egy fenntarthatósággal és zöld innovációval foglalkozó kiállítás, amelyen a fenntarthatósági célok megvalósításában élenjáró, konkrét megoldásokat felvonultató vállalatok képviselői kapnak bemutatkozási lehetőséget üzleti partnereik és a nagyközönség előtt.

Mivel a VERTIKAL Group működésében kiemelt szerepe van a környezetvédelemnek és környezetgazdálkodásnak ezért örömmel fogadtuk el a szervezők meghívását erre az eseméynre melyen társaságunk kiállítóként volt jelen!


Ez az Expo a fenntarthatóság témáját újszerűen feldolgozó, a legújabb megoldásokat közérthetően bemutató rendezvény, amely szakmai, üzleti, közönség- és edukációs programokból áll. Az esemény egyszerre több generációhoz szól, hidat képezve köztük, és kortól függetlenül kínál gyakorlati, kézzelfogható megoldásokat a fenntarthatóság iránt érdeklődő, vagy azzal csak épp ismerkedő közönség számára.