Vertikal hulladékgazdálkodás
Vertikal hulladékgazdálkodás

Hírek, velünk történt

Átadásra került a VERTIKAL Group Nyrt. 2,5 milliárd forint értékű dombóvári technológiai fejlesztése

BÉT

NAPRAKÉSZEN A GYORSAN VÁLTOZÓ KÖRNYEZETBEN IS

Proaktívan kommunikálunk és hozzáférést biztosítunk a VERTIKAL Group pénzügyi kimutatásaihoz, működési adataihoz és befektetői prezentációihoz.

A jövőt most alakítjuk:

már a VERTIKAL Group is része a körforgásnak!

A VERTIKAL Group 2023. július 1-jével a hulladékgazdálkodási koncessziós ellátás meghatározó szereplőjévé vált. A MOL Nyrt. feladatellátásra létrehozott leányvállalata, a MOHU több hazai régióban kötött a VERTIKAL Group-al szerződést a feladatellátásban történő részvételre. Magyarországon kezdetét vette a körforgásos gazdálkodás egy magasabb szintű gyakorlata.

Mindenki számára fontos a vállalati környezet


Célunk, hogy mindenkinek lehetőséget és teret adjunk a legjobb ötletei, megoldásai megvalósításában mindennapi munkája során. Úgy gondoljuk, nem a vállalatok mozdítják előre a világunkat, hanem azok az emberek, akik ott dolgoznak.

Mi jól tudjuk, hogy mit tehetünk a zöldebb jövőnkért


A környezettudatos és a társadalomért felelős szemléletmód kialakítását folyamatosan szem előtt kell tartanunk és tartatnunk. Tudjuk, hogy ezt a képzést az életkori sajátosságok figyelembevételével mindenki számára elérhetővé kell tenni. Hulladékgazdálkodás felelőseként kiemelt figyelmet fordítunk világunk, környezetünk tisztántartásának, természeti értékeink megőrzésére.

Fenntarthatóbb jövő


A VERTIKAL Group elkötelezett az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljai (SDG) mellett. Valljuk, hogy a VERTIKAL alaptevékenységén, vagyis a hulladékgazdálkodáson keresztül, amely az embererek életminőségének javítását teszi lehetővé, alapvetően járul hozzá a globális fenntarthatósági célokhoz. Az ENSZ fenntarthatósági céljai közül ezért a VERTIKAL számára a legfontosabb az SDG 3. Egészség és jóllét, amely témára jelentésünk is fókuszál.